Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.bsmu.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/12597
Назва: Можливості діагностики харчової алергії на Буковині
Автори: Каспрук, Наталя Михайлівна
Ключові слова: харчова алергія
діагностика
пищевая аллергия
диагностика
food allergy
diagnostics
Дата публікації: 2015
Видавництво: Буковинський медичний вісник
Короткий огляд (реферат): У статті розглянуті етіологічні чинники алергічних захворювань на Буковині та дана оцінка додаткової діагностичної інформації щодо характеру харчової сенсибілізації у пацієнтів на харчову алергію (ХА).
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.bsmu.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/12597
Розташовується у зібраннях:Статті. Кафедра клінічної імунології, алергології та ендокринології

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
24.pdf302.69 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.