Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.bsmu.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/12597
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorКаспрук, Наталя Михайлівна-
dc.date.accessioned2017-07-12T12:45:48Z-
dc.date.available2017-07-12T12:45:48Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.otherУДК 616-0564-02-07-
dc.identifier.urihttp://dspace.bsmu.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/12597-
dc.description.abstractУ статті розглянуті етіологічні чинники алергічних захворювань на Буковині та дана оцінка додаткової діагностичної інформації щодо характеру харчової сенсибілізації у пацієнтів на харчову алергію (ХА).ru_RU
dc.language.isootherru_RU
dc.publisherБуковинський медичний вісникru_RU
dc.subjectхарчова алергіяru_RU
dc.subjectдіагностикаru_RU
dc.subjectпищевая аллергияru_RU
dc.subjectдиагностикаru_RU
dc.subjectfood allergyru_RU
dc.subjectdiagnosticsru_RU
dc.titleМожливості діагностики харчової алергії на Буковиніru_RU
dc.typeArticleru_RU
Располагается в коллекциях:Статті. Кафедра клінічної імунології, алергології та ендокринології

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
24.pdf302.69 kBAdobe PDFЭскиз
Просмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.