Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.bsmu.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/12075
Назва: Особливості харчування осіб, зайнятих розумовою працею
Автори: Фундюр, Н.М.
Кушнір, О.В.
Дата публікації: 2016
Видавництво: Тези доповідей "Екологічний стан і здоров'я жителів міських екосистем. Горбуновські читання", м.Чернівці, 5-6 травня 2016 р.
Короткий огляд (реферат): The published data of main principles of the organization of nutrition of persons of mental labor was analyzed.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.bsmu.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/12075
Розташовується у зібраннях:1 Горбуновські читання "Екологічний стан і здоров'я жителів міських екосистем. Горбуновські читання", м.Чернівці, 5-6 травня 2016 р.

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Т567.pdf269.34 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.