Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.bsmu.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/12066
Назва: Мікробіологічні аспекти якості питної води
Автори: Міхєєв, А.О.
Дата публікації: 2016
Видавництво: Тези доповідей "Екологічний стан і здоров'я жителів міських екосистем. Горбуновські читання", м.Чернівці, 5-6 травня 2016 р.
Короткий огляд (реферат): Today drinking water is one of the limiting factors that significantly affect the development of humanity and not the most important obstacle to the sustainable development of any country. Drinking water is not enough for all people of the world and about 4 million. Die every year due to consumption of poor quality water, because according to WHO every 10th person does not have access to drinking water. The problem of providing the population with quality and safe water for human health is socially important because its solution directly affects the health of entire countries and continents. Here all important indicators of drinking water - the physicochemical, organoleptic and microbiological before. These issues of drinking water have long passed beyond national borders and become global.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.bsmu.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/12066
Розташовується у зібраннях:1 Горбуновські читання "Екологічний стан і здоров'я жителів міських екосистем. Горбуновські читання", м.Чернівці, 5-6 травня 2016 р.

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Т556.pdf267.37 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.