Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.bsmu.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/12051
Назва: Особливості харчування людини за умов впливу екологічно несприятливого середовища
Автори: Фундюр, Н.М.
Іфтода, Оксана Миколаївна
Дата публікації: 2016
Видавництво: Тези доповідей "Екологічний стан і здоров'я жителів міських екосистем. Горбуновські читання", м.Чернівці, 5-6 травня 2016 р.
Короткий огляд (реферат): The published data of main penetranion routs of xenobiotics into food and means of reducing pollution was analyzed. The principles of the organization of nutrition in environmentally adverse conditions was recommended.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.bsmu.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/12051
Розташовується у зібраннях:1 Горбуновські читання "Екологічний стан і здоров'я жителів міських екосистем. Горбуновські читання", м.Чернівці, 5-6 травня 2016 р.

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Т566.pdf265.22 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.