Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.bsmu.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/11920
Title: Біліарний сладж-феномен та роль рідинного компоненту їжі в його ґенезі, особливості корекції
Authors: Волошин, Олександр Іванович
Васюк, Валентина Леонідівна
Сенюк, Богдана Петрівна
Доголіч, Олександра Ігорівна
Keywords: біліарний сладж
Issue Date: 4-Nov-2016
Publisher: “Стратегії профілактики неінфекційних хвороб та шляхи їх реалізації: від постулатів минулого в майбутнє”: Матеріали науково-практичної конференції з міжнародною участю, 4 листопада 2016 р. /за ред. Г.Д. Фадєєнко та ін. – Х., 2016. – С. 36.
Abstract: У осіб з явищами біліарного сладжу доцільно старанно вивчати недоліки харчового режиму, особливо рідинного компоненту їжі. Корекція цих недоліків є ефективним базовим лікувально-профілактичним заходом.
URI: http://dspace.bsmu.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/11920
Appears in Collections:Тези. Кафедра пропедевтики внутрішніх хвороб

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Волошин Васюк.PDF2.59 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.