Інтелектуальні Фонди БДМУ
Біліарний сладж-феномен та роль рідинного компоненту їжі в його ґенезі, особливості корекції
Ввійти
English
українська
русский
Головна сторінка DSpace
→
Підрозділи БДМУ
→
Кафедри
→
Пропедевтики внутрішніх хвороб
→
Тези. Кафедра пропедевтики внутрішніх хвороб
→
Перегляд матеріалів
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Біліарний сладж-феномен та роль рідинного компоненту їжі в його ґенезі, особливості корекції
Волошин, Олександр Іванович
;
Васюк, Валентина Леонідівна
;
Сенюк, Богдана Петрівна
;
Доголіч, Олександра Ігорівна
URI:
http://dspace.bsmu.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/11920
Дата:
2016-11-04
Короткий опис(реферат):
У осіб з явищами біліарного сладжу доцільно старанно вивчати недоліки харчового режиму, особливо рідинного компоненту їжі. Корекція цих недоліків є ефективним базовим лікувально-профілактичним заходом.
Показати повний опис матеріалу
Долучені файли
Name:
Волошин Васюк.PDF
Розмір:
2.528Mb
Формат:
PDF
Переглянути
Даний матеріал зустрічається у наступних фондах
Тези. Кафедра пропедевтики внутрішніх хвороб
[229]
Пошук
Пошук
По цій колекції
Розширений пошук
Перегляд
Всі матеріали
Фонди та колекції
За датою публикації
Автори
Заголовки
Теми
Колекція
За датою публикації
Автори
Заголовки
Теми
Мій профіль
Ввійти
Зареєструватися