Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.bsmu.edu.ua/handle/123456789/9720
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Мельник, А.Т. | - |
dc.contributor.author | Гунчак, В.М. | - |
dc.contributor.author | Кирик, М.М. | - |
dc.contributor.author | Панімарчук, О.І. | - |
dc.date.accessioned | 2015-11-02T10:47:45Z | - |
dc.date.available | 2015-11-02T10:47:45Z | - |
dc.date.issued | 2014 | - |
dc.identifier.uri | https://dspace.bsmu.edu.ua/handle/123456789/9720 | - |
dc.description.abstract | Вивчено зміну ферментативної активності пероксидази сортів картоплі, які належать до різних груп стиглості та стійкості проти альтернаріозу. Встановлено безпосередній взаємозв'язок між групою стиглості сорту і підвищенням стійкості ферменту та стійкістю проти хвороби | ru_RU |
dc.language.iso | other | ru_RU |
dc.publisher | "Картоплярство", Національна академія аграрних наук України, Інститут картоплярства | ru_RU |
dc.subject | картопля | ru_RU |
dc.subject | сорти | ru_RU |
dc.subject | збудники альтернаріозу | ru_RU |
dc.subject | пероксидаза | ru_RU |
dc.subject | стиглість | ru_RU |
dc.subject | стійкість | ru_RU |
dc.title | Зміна активності пероксидази у бульбах картоплі, інфікованих збудниками альтернаріозу | ru_RU |
dc.type | Article | ru_RU |
Розташовується у зібраннях: | Статті. Кафедра медичної та фармацевтичної хімії |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
картоплянство.pdf | 8.09 MB | Adobe PDF | ![]() Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.