Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.bsmu.edu.ua/handle/123456789/9720
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorМельник, А.Т.-
dc.contributor.authorГунчак, В.М.-
dc.contributor.authorКирик, М.М.-
dc.contributor.authorПанімарчук, О.І.-
dc.date.accessioned2015-11-02T10:47:45Z-
dc.date.available2015-11-02T10:47:45Z-
dc.date.issued2014-
dc.identifier.urihttps://dspace.bsmu.edu.ua/handle/123456789/9720-
dc.description.abstractВивчено зміну ферментативної активності пероксидази сортів картоплі, які належать до різних груп стиглості та стійкості проти альтернаріозу. Встановлено безпосередній взаємозв'язок між групою стиглості сорту і підвищенням стійкості ферменту та стійкістю проти хворобиru_RU
dc.language.isootherru_RU
dc.publisher"Картоплярство", Національна академія аграрних наук України, Інститут картоплярстваru_RU
dc.subjectкартопляru_RU
dc.subjectсортиru_RU
dc.subjectзбудники альтернаріозуru_RU
dc.subjectпероксидазаru_RU
dc.subjectстиглістьru_RU
dc.subjectстійкістьru_RU
dc.titleЗміна активності пероксидази у бульбах картоплі, інфікованих збудниками альтернаріозуru_RU
dc.typeArticleru_RU
Розташовується у зібраннях:Статті. Кафедра медичної та фармацевтичної хімії

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
картоплянство.pdf8.09 MBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.