Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://dspace.bsmu.edu.ua/handle/123456789/9717
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorKobasa, Igor-
dc.contributor.authorBilogolovka, Vasyl-
dc.contributor.authorVorobets, Mariya-
dc.contributor.authorPanimarchuk, Oxana-
dc.date.accessioned2015-11-02T10:42:30Z-
dc.date.available2015-11-02T10:42:30Z-
dc.date.issued2014-
dc.identifier.urihttps://dspace.bsmu.edu.ua/handle/123456789/9717-
dc.description.abstractSome sodium diethyldithiocarbamate and 8-oxyquinoline based mixtures were tested as potential extractant to concentrate solutions containing ions Cu2+, Co2+, Pb2+, Ni2+, Zn2+, Fe3+, Cd2+ while preparing the samples for atom-adsorption analysis. The method of the metal ions determination that combines the sample concentration using this extractant followed by the flame atom-adsorption spectroscopy provides high sensitivity and selectivity outperforming characteristics as compared to the classical method of evaporation the concentration of samplesru_RU
dc.language.isoenru_RU
dc.publisherJournal Food and Environment Safety of the Suceava Universityru_RU
dc.subjectextractionru_RU
dc.subjectheavy metal ionsru_RU
dc.subjectatom-adsorption analysisru_RU
dc.subjectnatural watersru_RU
dc.titleAn investigation of the extraction concentration of microelements from aqueous solution for atom-adsorption analysisru_RU
dc.typeArticleru_RU
Располагается в коллекциях:Статті. Кафедра медичної та фармацевтичної хімії

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
food engineering.pdf6.2 MBAdobe PDFЭскиз
Просмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.