Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://dspace.bsmu.edu.ua/handle/123456789/9413
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorМіхєєв Андрій Олександрович-
dc.date.accessioned2015-10-01T11:19:04Z-
dc.date.available2015-10-01T11:19:04Z-
dc.date.issued2015-10-01-
dc.identifier.urihttps://dspace.bsmu.edu.ua/handle/123456789/9413-
dc.language.isootherru_RU
dc.relation.ispartofseriesМатеріали міжна-родної науково-прак-тичної конференції «Роль та місце ме-дицини у забезпе-ченні здоров’я люди-ни у сучасному сус-пільстві», м.Одеса, 1-2 лютого 2013 р. – Одеса, ГО «Південна фундація медицини»;2013-
dc.subjectхарчові сполукиru_RU
dc.subjectканцерогенні сполукиru_RU
dc.titleКанцерогенні сполуки їжі та розвиток онкологічних хворобru_RU
dc.typeOtherru_RU
Располагается в коллекциях:Тези. Кафедра мікробіології та вірусології

Файлы этого ресурса:
Нет файлов, ассоциированных с этим ресурсом.


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.