Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.bsmu.edu.ua/handle/123456789/9321
Назва: ОСОБЛИВОСТІ ХАРЧУВАННЯ ТА ХАРЧОВИХ УПОДОБАНЬ ДІТЕЙ З ГАСТРОДУОДЕНАЛЬНОЮ ПАТОЛОГІЄЮ
Автори: Міхєєва, Тетяна Миколаївна
Нечитайло, Юрій Миколайович
Дата публікації: 2015
Видавництво: ПРОГРАМА ТА МАТЕРІАЛИ науково-практичного симпозіуму “СУЧАСНІ ДОСЯГНЕННЯ В ДІЄТОЛОГІЇ ГАСТРОЕНТЕРОЛОГІЧНИХ ЗАХВОРЮВАНЬ У ДІТЕЙ”
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.bsmu.edu.ua/handle/123456789/9321
Розташовується у зібраннях:Тези

Файли цього матеріалу:
Файл Описание РазмерФормат 
Збірник-20153.pdf643.09 kBAdobe PDFЭскиз
Просмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.