Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.bsmu.edu.ua/handle/123456789/8934Full metadata record
| DC Field | Value | Language |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Ляшук, Руслана Петрівна | - |
| dc.date.accessioned | 2015-06-08T07:46:57Z | - |
| dc.date.available | 2015-06-08T07:46:57Z | - |
| dc.date.issued | 2002 | - |
| dc.identifier.uri | https://dspace.bsmu.edu.ua/handle/123456789/8934 | - |
| dc.description.abstract | Вивчено видовий склад та популяційний рівень автохтонних облігатних, факультативних та алохтонних представників мікрофлори порожнини товстої кишки у хворих на цукровий діабет 1-го типу залежно від тривалості захворювання. Спостерігається формування кишкового дисбактеріозу (дисбіозу) І - IV ступеня за рахунок елімінації або дефіциту біфідобактерій, лактобактерій та ентерококів, що сприяє контамінації біотопу патогенними ешерихіями та умовно патогенними ентеробактеріями, стафілококами та дріжджоподібними грибами роду Candida. | ru_RU |
| dc.language.iso | other | ru_RU |
| dc.publisher | Буковинський медичний вісник | ru_RU |
| dc.subject | мікрофлора | ru_RU |
| dc.subject | товста кишка | ru_RU |
| dc.subject | кишковий дисбактеріоз | ru_RU |
| dc.subject | цукровий діабет | ru_RU |
| dc.subject | тривалість захворювання | ru_RU |
| dc.subject | микрофлора | ru_RU |
| dc.subject | толстый кишечник | ru_RU |
| dc.subject | кишечный дисбактериоз | ru_RU |
| dc.subject | сахарный диабет | ru_RU |
| dc.subject | продолжительность заболевания | ru_RU |
| dc.subject | microflora | ru_RU |
| dc.subject | diabetes mellitus | ru_RU |
| dc.subject | intestinal dysbacteriosis | ru_RU |
| dc.subject | large intestine | ru_RU |
| dc.subject | disease duration | ru_RU |
| dc.title | Стан мікрофлори порожнини товстої кишки у хворих на цукровий діабет 1-го типу залежно від тривалості захворювання | ru_RU |
| dc.type | Article | ru_RU |
| Appears in Collections: | Статті. Кафедра клінічної імунології, алергології та ендокринології | |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.
