Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://dspace.bsmu.edu.ua/handle/123456789/7853Полная запись метаданных
| Поле DC | Значение | Язык |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Коханюк, Ю. В. | - |
| dc.contributor.author | Федів, О. І. | - |
| dc.contributor.author | Давиденко, І.С | - |
| dc.date.accessioned | 2014-10-21T06:54:50Z | - |
| dc.date.available | 2014-10-21T06:54:50Z | - |
| dc.date.issued | 2014 | - |
| dc.identifier.other | УДК 615.243:616.329-002:616.379-008.64 | - |
| dc.identifier.uri | https://dspace.bsmu.edu.ua/handle/123456789/7853 | - |
| dc.description | Стаття присвячена порівнянню характеру морфологічних змін слизової оболонки стравоходу та маркерів апоптозу у хворих на гастроезофагеальну рефлюксну хворобу на тлі цукрового діабету типу 2. Встановлено можливість усунення дисбалансу регуля- торів апоптозу в крові та покращення деяких парамет- рів морфологічного стану слизової оболонки стравохо- ду у хворих на гастроезофагеальну рефлюксну хворобу, поєднану з цукровим діабетом типу 2, шляхом вклю- чення пепсану та кверцетину до схеми комплексного лікування. | ru_RU |
| dc.language.iso | other | ru_RU |
| dc.publisher | Буковинський медичний вісник | ru_RU |
| dc.subject | гастроезофагеальна рефлюксна хвороба | ru_RU |
| dc.subject | цукровий діабет типу 2 | ru_RU |
| dc.subject | апоптоз | ru_RU |
| dc.subject | проліферація | ru_RU |
| dc.subject | морфометричні параметри слизової оболонки стравоходу | ru_RU |
| dc.subject | пепсан | ru_RU |
| dc.subject | кверцетин | ru_RU |
| dc.title | Фармакологічна корекція морфологічних змін слизової оболонки стравоходу та маркерів апоптозу у хворих на гастроезофагеальну рефлюксну хворобу у поєднанні з цукровим діабетом типу 2 | ru_RU |
| dc.type | Other | ru_RU |
| Располагается в коллекциях: | Статті. Кафедра внутрішньої медицини | |
Файлы этого ресурса:
| Файл | Описание | Размер | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| 26.pdf | 1.06 MB | Adobe PDF | ![]() Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
