Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.bsmu.edu.ua/handle/123456789/6438
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorМіхєєв, Андрій Олександрович-
dc.contributor.authorДриндак, Валентина Богданівна-
dc.contributor.authorГаврилюк, Олеся Іванівна-
dc.date.accessioned2013-05-09T20:31:33Z-
dc.date.available2013-05-09T20:31:33Z-
dc.date.issued2011-
dc.identifier.citationБуковинський державний медичний університетru_RU
dc.identifier.urihttps://dspace.bsmu.edu.ua/handle/123456789/6438-
dc.publisherКлінічна та експериментальна патологіяru_RU
dc.titleМікотоксини, як небезпечні забруднювачі харчових продуктівru_RU
Розташовується у зібраннях:Тези. Кафедра мікробіології та вірусології

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
KEP4_80.pdf358.65 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.