Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.bsmu.edu.ua/handle/123456789/6438
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Міхєєв, Андрій Олександрович | - |
dc.contributor.author | Дриндак, Валентина Богданівна | - |
dc.contributor.author | Гаврилюк, Олеся Іванівна | - |
dc.date.accessioned | 2013-05-09T20:31:33Z | - |
dc.date.available | 2013-05-09T20:31:33Z | - |
dc.date.issued | 2011 | - |
dc.identifier.citation | Буковинський державний медичний університет | ru_RU |
dc.identifier.uri | https://dspace.bsmu.edu.ua/handle/123456789/6438 | - |
dc.publisher | Клінічна та експериментальна патологія | ru_RU |
dc.title | Мікотоксини, як небезпечні забруднювачі харчових продуктів | ru_RU |
Розташовується у зібраннях: | Тези. Кафедра мікробіології та вірусології |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
KEP4_80.pdf | 358.65 kB | Adobe PDF | ![]() Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.