Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.bsmu.edu.ua/handle/123456789/6371
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorМарусик, Галина Петрівна-
dc.date.accessioned2013-04-29T19:45:45Z-
dc.date.available2013-04-29T19:45:45Z-
dc.date.issued2008-
dc.identifier.otherУДК 616.322-002:616.345-008.87-
dc.identifier.urihttps://dspace.bsmu.edu.ua/handle/123456789/6371-
dc.description.abstractУ хворих на лакунарну ангіну відбуваються зміни мікрофлори вмісту товстої кишки за рахунок елімінації фізіологічно корисних біфідобактерій, ентерококів, субактерій та контамінації порожнини товстої кишки (ПТК) факультативними умовно-патогенними анаеробними та аеробними бактеріями (пептококом, клостридіями, протеями, стафілококами), цитробактером, сераціями, гемолітичними ешерихіями, дріжджоподібними грибами роду Candida. У вмісті порожнини товстої кишки хворих на лакунарну ангіну відбувається зниження популяційного рівня біфідобактерій, лактобактерій, елімінують субактерії, проте зростає: популяційний рівень факультативних умовно-патогенних анаеробних та аеробних мікроорганізмів - клостридій, пептококу, протеїв, стафілококів, гемолітичних епіерихій, цитробактеру, серацій та дріжджоподібних грибів роду Candida.ru_RU
dc.language.isootherru_RU
dc.publisherБуковинський медичний вісникru_RU
dc.subjectмикрофлораru_RU
dc.subjectполость толстой кишкиru_RU
dc.subjectлакунарная ангинаru_RU
dc.subjectдисбактериозru_RU
dc.subjectмікрофлораru_RU
dc.subjectпорожнина товстої кишкиru_RU
dc.subjectлакунарна ангінаru_RU
dc.subjectдисбактеріозru_RU
dc.subjectmicrofloraru_RU
dc.subjectlarge intestinal cavityru_RU
dc.subjectlacunar tonsillitisru_RU
dc.subjectdysbacteriosisru_RU
dc.titleМікробіоценоз порожнини товстої кишки у хворих на лакунарну ангінуru_RU
dc.typeArticleru_RU
Розташовується у зібраннях:Буковинський медичний вісник

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Sc4.pdf366.88 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.