Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://dspace.bsmu.edu.ua/handle/123456789/5356
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorШкварковський, Ігор Володимирович-
dc.date.accessioned2013-01-24T09:34:42Z-
dc.date.available2013-01-24T09:34:42Z-
dc.date.issued2008-
dc.identifier.otherУДК 616.329-002:577.1-
dc.identifier.urihttps://dspace.bsmu.edu.ua/handle/123456789/5356-
dc.description.abstractУ результаті проведеного експериментального дослідження з вивчення динаміки показників про- та антиоксидантного стану в тканинах стравоходу було показано, що накопичення продуктів окислення білків та ліпідів під час запального процесу супроводжується значним зниженням активності антиоксидантних ферментів. Отримані дані дозволяють говорити про різне діагностичне значення рівнів дієнових кон'югатів та малонового діальдегіду. Зростання концентрації МДА та продуктів окислювальної модифікації білків основного характеру виявилось типовим біохімічним маркером кислотно-пептичної альтерації тканин стравоходу.ru_RU
dc.language.isootherru_RU
dc.publisherШпитальна хірургіяru_RU
dc.titleРеакція системи антиоксидантного захисту стінки стравоходу за умов змодельованого шлунково-стравохідного рефлюксуru_RU
dc.typeArticleru_RU
Располагается в коллекциях:Статті

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Sc856.pdf274.62 kBAdobe PDFЭскиз
Просмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.