Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.bsmu.edu.ua/handle/123456789/5206
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКолюбакина, Л.В.-
dc.contributor.authorСтринадко, М.М.-
dc.contributor.authorВласова, Е.В.-
dc.contributor.authorТрекуш, Е.З.-
dc.date.accessioned2013-01-18T21:35:20Z-
dc.date.available2013-01-18T21:35:20Z-
dc.date.issued2010-
dc.identifier.urihttps://dspace.bsmu.edu.ua/handle/123456789/5206-
dc.language.isootherru_RU
dc.relation.ispartofseriesМатериалы V Российского форума [«Образование, пищевые технологии»], (Санкт-Петербург;-
dc.titleСравнительная характеристика использования смесей при вскармливании недоношенных детейru_RU
dc.typeThesisru_RU
Розташовується у зібраннях:Тези. Кафедра педіатрії та дитячих інфекційних хвороб

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
власова питер 2010.pdf153.77 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.