Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.bsmu.edu.ua/handle/123456789/4901
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorМещишен, Іван Федорович-
dc.contributor.authorДавидова, Наталія Валентинівна-
dc.date.accessioned2013-01-03T15:07:45Z-
dc.date.available2013-01-03T15:07:45Z-
dc.date.issued2005-
dc.identifier.otherУДК 616.36-085.322:582.725.4:616.15-
dc.identifier.urihttps://dspace.bsmu.edu.ua/handle/123456789/4901-
dc.description.abstractВивчали стан показників оксидантно-антиоксидантної системи печінки щурів за умов уведення різних доз екстракту родіоли рідкого (ЕРР). Установлено, що ЕРР, уведений перорально одноразово в дозі 0,01 мл/кг маси щурів через 24 год, проявляє антиоксидантну дію (зниження вмісту малонового альдегіду, зростання активності каталази та помірне зниження активності супероксиддисмутази та глюкозо-6-фосфатдегідрогенази в печінці щурів), у дозах вищих 0,01 мл/кг - прооксидантну.ru_RU
dc.language.isootherru_RU
dc.publisherБуковинський медичний вісникru_RU
dc.subjectекстракт родіоли рідкийru_RU
dc.subjectдозиru_RU
dc.subjectантиоксидантна системаru_RU
dc.subjectэкстракт родиолы жидкийru_RU
dc.subjectдозыru_RU
dc.subjectантиоксидантная системаru_RU
dc.subjectRhodiola rosea extractru_RU
dc.subjectdosesru_RU
dc.subjectantioxidative systemru_RU
dc.titleСтан показників оксидантно-антиоксидантної системи печінки щурів за умов уведення екстракту родіоли рідкогоru_RU
dc.typeArticleru_RU
Розташовується у зібраннях:Статті. Кафедра біоорганічної і біологічної хімії та клінічної біохімії

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Sc666.pdf142.9 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.