Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.bsmu.edu.ua/handle/123456789/4896
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Горшинський, Б.М. | - |
dc.contributor.author | Сплавський, Орест Іванович | - |
dc.date.accessioned | 2013-01-02T20:53:12Z | - |
dc.date.available | 2013-01-02T20:53:12Z | - |
dc.date.issued | 2005 | - |
dc.identifier.other | УДК 575.24/.25:582.282.23]:615.322:635.677 | - |
dc.identifier.uri | https://dspace.bsmu.edu.ua/handle/123456789/4896 | - |
dc.description.abstract | Вивчено дію антимутагенів свіжого соку яблук, моркви, столового буряка на мутагенез дріжджів, індукований ультрафіолетовим опроміненням та азотистою кислотою. Встановлено зменшення індукованого мутагенезу дріжджів Saccharomyces cerevisiae та Saccharomyces vini під впливом вищевказаних овочів. | ru_RU |
dc.language.iso | other | ru_RU |
dc.publisher | Буковинський медичний вісник | ru_RU |
dc.subject | мутагенез індукований | ru_RU |
dc.subject | ультрафіолетове опромінення | ru_RU |
dc.subject | азотиста кислота | ru_RU |
dc.subject | дисмутагени яблук | ru_RU |
dc.subject | столового буряка | ru_RU |
dc.subject | моркви | ru_RU |
dc.subject | мутагенез индуцированный | ru_RU |
dc.subject | ультрафиолетовое облучение | ru_RU |
dc.subject | азотистая кислота | ru_RU |
dc.subject | дисмутагены яблок | ru_RU |
dc.subject | столовой свеклы | ru_RU |
dc.subject | моркови | ru_RU |
dc.subject | induced mutagenesis | ru_RU |
dc.subject | ultraviolet exposure | ru_RU |
dc.subject | acidic nitrogen | ru_RU |
dc.subject | dysmutagenes of apple | ru_RU |
dc.subject | beet | ru_RU |
dc.subject | carrot | ru_RU |
dc.title | Вплив рослинних дисмутагенів деяких овочів на індукований мутагенез у дріжджів | ru_RU |
dc.type | Article | ru_RU |
Розташовується у зібраннях: | Статті. Кафедра пропедевтики внутрішніх хвороб |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Sc658.pdf | 119.45 kB | Adobe PDF | ![]() Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.