Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.bsmu.edu.ua/handle/123456789/3841Full metadata record
| DC Field | Value | Language |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Оленович, Ольга Анатоліївна | - |
| dc.date.accessioned | 2012-11-20T10:34:24Z | - |
| dc.date.available | 2012-11-20T10:34:24Z | - |
| dc.date.issued | 2007 | - |
| dc.identifier.other | УДК 616.441-008.64-085:616.15 | - |
| dc.identifier.uri | https://dspace.bsmu.edu.ua/handle/123456789/3841 | - |
| dc.description.abstract | Досліджено вплив ескузану на процеси пероксидного окиснення ліпідів, пероксидної модифікації білків та стан системи антиоксидантного захисту крові та щитоподібної залози за умов експериментального гіпотиреозу. Встановлено, що уведення ескузану щурам із мерказоліловим гіпотиреозом сприяє зменшенню вмісту кінцевих продуктів ліпо- та протеїнопероксидації, а також нормалізації активності ферментів протирадикального захисту в плазмі крові, еритроцитах і тканині щитоподібної залози. | ru_RU |
| dc.language.iso | other | ru_RU |
| dc.publisher | Буковинський медичний вісник | ru_RU |
| dc.subject | гіпотиреоз | ru_RU |
| dc.subject | пероксидне окиснення ліпідів | ru_RU |
| dc.subject | пероксидна модифікація білків | ru_RU |
| dc.subject | антиоксидантний захист | ru_RU |
| dc.subject | ескузан | ru_RU |
| dc.subject | гипотиреоз | ru_RU |
| dc.subject | перекисное окисление липидов | ru_RU |
| dc.subject | перекисная модификация белков | ru_RU |
| dc.subject | антиоксидантная защита | ru_RU |
| dc.subject | эскузан | ru_RU |
| dc.subject | hypothyroidism | ru_RU |
| dc.subject | lipoperoxidation | ru_RU |
| dc.subject | peroxide protein modification | ru_RU |
| dc.subject | antioxidant defence | ru_RU |
| dc.subject | eskusan | ru_RU |
| dc.title | Вплив ескузану на стан про- та антиоксидантної системи крові та щитоподібної залози при експериментальному гипотиреозі | ru_RU |
| dc.type | Article | ru_RU |
| Appears in Collections: | Статті. Кафедра клінічної імунології, алергології та ендокринології | |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.
