Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.bsmu.edu.ua/handle/123456789/3722| Назва: | Особливості ліпідного спектра крові та інтенсивність ліпопероксидації як метаболічні передумови розвитку діабетичної гастропатії |
| Автори: | Хухліна, Оксана Святославівна Нечіпай, Жанна Аурелівна |
| Дата публікації: | 2007 |
| Видавництво: | Одеський медичний журнал |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.bsmu.edu.ua/handle/123456789/3722 |
| Розташовується у зібраннях: | Статті. Кафедра внутрішньої медицини, клінічної фармакології та професійних хвороб |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Sc107.pdf | 4.92 MB | Adobe PDF | ![]() Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.
