Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.bsmu.edu.ua/handle/123456789/3517Full metadata record
| DC Field | Value | Language |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Власик, Леонід Іванович | - |
| dc.contributor.author | Фундюр, Наталія Миколаївна | - |
| dc.contributor.author | Грачова, Тамара Іванівна | - |
| dc.contributor.author | Жуковський, Олег Михайлович | - |
| dc.contributor.author | Кушнір, Оксана Василівна | - |
| dc.contributor.author | Іфтода, Оксана Миколаївна | - |
| dc.date.accessioned | 2012-11-01T14:13:24Z | - |
| dc.date.available | 2012-11-01T14:13:24Z | - |
| dc.date.issued | 2011-12 | - |
| dc.identifier.uri | https://dspace.bsmu.edu.ua/handle/123456789/3517 | - |
| dc.language.iso | other | ru_RU |
| dc.publisher | Сучасні проблеми токсикології. - №5. - 2011. - С. 175-176 | ru_RU |
| dc.title | Гігієнічна характеристика збалансованості жирової частини раціонів харчування дітей дошкільного віку в дитячих навчальних закладах м.Чернівці | ru_RU |
| dc.type | Thesis | ru_RU |
| Appears in Collections: | Тези. Кафедра гігієни та екології | |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| str175_2.pdf | Матеріали ІІІ з'їзду токсикологів України | 745.94 kB | Adobe PDF | ![]() View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.
