Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.bsmu.edu.ua/handle/123456789/3405
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСидорчук, А.С.-
dc.contributor.authorМоскалюк, В.Д.-
dc.contributor.authorСидорчук, Л.І.-
dc.contributor.authorБогачик, Н.А.-
dc.contributor.authorВенгловська, Я.В.-
dc.date.accessioned2012-10-26T08:09:00Z-
dc.date.available2012-10-26T08:09:00Z-
dc.date.issued2012-10-16-
dc.identifier.urihttps://dspace.bsmu.edu.ua/handle/123456789/3405-
dc.language.isootherru_RU
dc.relation.ispartofseries№ 141/12;-
dc.titleСпосіб удосконалення терапії харчових токсикоінфекцій у дорослихru_RU
dc.typeOtherru_RU
Розташовується у зібраннях:Раціоналізаторські пропозиції

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
raz1.pdf119.29 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.