Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://dspace.bsmu.edu.ua/handle/123456789/3216
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorМоскалюк, В.Д.-
dc.contributor.authorБогачик, Н.А.-
dc.contributor.authorВенгловська, Я.В.-
dc.contributor.authorСидорчук, А.С.-
dc.contributor.authorМеленко, С.Р.-
dc.date.accessioned2012-09-24T10:14:50Z-
dc.date.available2012-09-24T10:14:50Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.urihttps://dspace.bsmu.edu.ua/handle/123456789/3216-
dc.description.abstractОбстежено хворих на харчову токсикоінфекцію, спричинену умовно-патогенною флорою. Частіше етіологічними чинниками харчової токсикоінфекції були Klebsiella pneumoniae, Citrobacter, S. aureus. серед клінічних форм переважав гастроентеритний варіант. не встановлено залежності клінічних проявів і тяжкості захворювання від етіологічного фактора. Об'єктивною оцінкою ступеня тяжкості, повноти одужання служили інтегративні показники ендогенної інтоксикації.ru_RU
dc.language.isootherru_RU
dc.relation.ispartofseriesІнфекційні хвороби, № 2, с.56-58;-
dc.subjectхарчова токсикоінфекціяru_RU
dc.subjectумовно-патогенні збудникиru_RU
dc.subjectінтегративні показники ендогенної інтоксикаціїru_RU
dc.titleКлінічні аспекти харчової токсикоінфекції, зумовленої умовно-патогенними збудникамиru_RU
dc.typeArticleru_RU
Располагается в коллекциях:Статті

Файлы этого ресурса:
Файл РазмерФормат 
Moskaliuk_Klinichni aspekty.pdf134.1 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.