Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.bsmu.edu.ua/handle/123456789/2883
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorДавидова, Наталія Валентинівна-
dc.contributor.authorМещишен, Іван Федорович-
dc.date.accessioned2012-09-05T10:27:27Z-
dc.date.available2012-09-05T10:27:27Z-
dc.date.issued2009-
dc.identifier.otherУДК 616.33/342-CDCD2.44:615.15-CD85.322:582.725.4-
dc.identifier.urihttps://dspace.bsmu.edu.ua/handle/123456789/2883-
dc.description.abstractДослідження процесів вільнорадикального окислення біомолекул у крові та шлунку щурів при ерозивно-виразковому ураженні показало збільшення вмісту малонового альдегіду та окисно модифікованих білків, підвищення рівня фукози в плазмі крові і його зниження в слизовій оболонці шлунка. Десятиденне введення екстракту родіоли сприяло нормалізації даних показниківru_RU
dc.description.sponsorshipКафедра біоорганічної і біологічної хімії та клінічної біохіміїru_RU
dc.language.isootherru_RU
dc.publisherКлінічна та експериментальна медицинаru_RU
dc.subjectвиразкова хворобаru_RU
dc.subjectекстракт родіоли рідкийru_RU
dc.subjectвільно радикальне окисленняru_RU
dc.subjectфукозаru_RU
dc.subjectязвенная болезньru_RU
dc.subjectэкстракт родиолы жидкийru_RU
dc.subjectсвободнорадикальное окислениеru_RU
dc.subjectgastroduodenal ulserru_RU
dc.subjectRhodiola rosea extractru_RU
dc.subjectfree radical oxidationru_RU
dc.subjectfucoseru_RU
dc.titleВплив екстракту родіоли рідкого на процеси вільнорадикального окиснення біомолекул крові та шлунка щурів за умов ерозивно-виразкового ураження гастродуоденальної зониru_RU
dc.typeOtherru_RU
Розташовується у зібраннях:Статті. Кафедра біоорганічної і біологічної хімії та клінічної біохімії

Файли цього матеріалу:
Немає файлів, що асоціюються з цим матеріалом.


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.