Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.bsmu.edu.ua/handle/123456789/2883Full metadata record
| DC Field | Value | Language |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Давидова, Наталія Валентинівна | - |
| dc.contributor.author | Мещишен, Іван Федорович | - |
| dc.date.accessioned | 2012-09-05T10:27:27Z | - |
| dc.date.available | 2012-09-05T10:27:27Z | - |
| dc.date.issued | 2009 | - |
| dc.identifier.other | УДК 616.33/342-CDCD2.44:615.15-CD85.322:582.725.4 | - |
| dc.identifier.uri | https://dspace.bsmu.edu.ua/handle/123456789/2883 | - |
| dc.description.abstract | Дослідження процесів вільнорадикального окислення біомолекул у крові та шлунку щурів при ерозивно-виразковому ураженні показало збільшення вмісту малонового альдегіду та окисно модифікованих білків, підвищення рівня фукози в плазмі крові і його зниження в слизовій оболонці шлунка. Десятиденне введення екстракту родіоли сприяло нормалізації даних показників | ru_RU |
| dc.description.sponsorship | Кафедра біоорганічної і біологічної хімії та клінічної біохімії | ru_RU |
| dc.language.iso | other | ru_RU |
| dc.publisher | Клінічна та експериментальна медицина | ru_RU |
| dc.subject | виразкова хвороба | ru_RU |
| dc.subject | екстракт родіоли рідкий | ru_RU |
| dc.subject | вільно радикальне окислення | ru_RU |
| dc.subject | фукоза | ru_RU |
| dc.subject | язвенная болезнь | ru_RU |
| dc.subject | экстракт родиолы жидкий | ru_RU |
| dc.subject | свободнорадикальное окисление | ru_RU |
| dc.subject | gastroduodenal ulser | ru_RU |
| dc.subject | Rhodiola rosea extract | ru_RU |
| dc.subject | free radical oxidation | ru_RU |
| dc.subject | fucose | ru_RU |
| dc.title | Вплив екстракту родіоли рідкого на процеси вільнорадикального окиснення біомолекул крові та шлунка щурів за умов ерозивно-виразкового ураження гастродуоденальної зони | ru_RU |
| dc.type | Other | ru_RU |
| Appears in Collections: | Статті. Кафедра біоорганічної і біологічної хімії та клінічної біохімії | |
Files in This Item:
There are no files associated with this item.
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.