Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.bsmu.edu.ua/handle/123456789/26116
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorНеміш, Ірина Любомирівна-
dc.contributor.authorСтупницька, Ганна Ярославівна-
dc.contributor.authorNemish, I.L.-
dc.contributor.authorStupnytska, H.Y.-
dc.date.accessioned2025-01-22T08:50:05Z-
dc.date.available2025-01-22T08:50:05Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.otherDOI: 10.32471/umj.1680-3051.152.237299-
dc.identifier.otherУДК 616.34-008.8+616.1-
dc.identifier.urihttps://dspace.bsmu.edu.ua/handle/123456789/26116-
dc.description.abstractАнотація. У статті опубліковані дані огляду літератури, який базується на результатах клінічних досліджень, що дозволяє цілісно відобразити сучасні уявлення вчених про взаємозв’язок кишкової мікробіоти з ризиком розвитку серцево-судинних захворювань. Abstract. The article publishes the data of a literature review based on the results of clinical studies, which allows to comprehensively reflect the modern ideas of scientists about the relationship between the intestinal microbiota and the risk of developing cardiovascular diseases.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherУкраїнський медичний часопис (науково-практичний загальномедичний журнал )uk_UA
dc.subjectкишкова мікробіотаuk_UA
dc.subjectсерцево-судинні захворюванняuk_UA
dc.subjectішемічна хвороба серцяuk_UA
dc.subjectатеросклерозuk_UA
dc.subjectintestinal microbiotauk_UA
dc.subjectcardiovascular diseasesuk_UA
dc.subjectcoronary heart diseaseuk_UA
dc.subjectatherosclerosisuk_UA
dc.titleСучасні уявлення про взаємозв’язок кишкової мікробіоти з ризиком розвитку серцево-судинних захворюваньuk_UA
dc.title.alternativeCurrent insights into the relationship between gut microbiota and cardiovascular disease riskuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Статті. Кафедра внутрішньої медицини

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Nemish I.L. ta in. Suchasni_ukr_28-31_2022.pdf331.75 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.