Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.bsmu.edu.ua/handle/123456789/22956| Title: | Особливості харчування людей похилого віку |
| Authors: | Фундюр, Н.М. Кушнір, О.В. Іфтода, О.М. |
| Issue Date: | 2016 |
| Publisher: | Буковинський державний медичний університет |
| URI: | https://dspace.bsmu.edu.ua/handle/123456789/22956 |
| ISBN: | 978-966-697-627-0 |
| Appears in Collections: | Секція 8. Гігієна середовища і вивчення нових антимікробних речовин в експерименті і клініці |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Fundiur H.M. ta in. Osoblyvosti kharchuvannia_ukr_183-184.pdf | 207.2 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.