Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.bsmu.edu.ua/handle/123456789/22936
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorВласик, Л.І.-
dc.contributor.authorФундюр, Н.М.-
dc.contributor.authorКушнір, О.В.-
dc.contributor.authorГрачова, Т.І.-
dc.contributor.authorІфтода, О.М.-
dc.coverage.temporal15, 17, 22 лютого 2016 рокуuk_UA
dc.date.accessioned2023-12-06T10:47:09Z-
dc.date.available2023-12-06T10:47:09Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.isbn978-966-697-627-0-
dc.identifier.urihttps://dspace.bsmu.edu.ua/handle/123456789/22936-
dc.format.extentс. 1uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherБуковинський державний медичний університетuk_UA
dc.titleГігієнічна характеристика збалансованості мінерального складу раціонів харчування дітей дошкільного віку в ДНЗ м. Чернівціuk_UA
dc.typeThesisuk_UA
dc.citation.conference97 – а підсумкова наукова конференція професорсько-викладацького персоналу вищого державного навчального закладу України «Буковинський державний медичний університет»uk_UA
dc.event.placeЧернівціuk_UA
dc.source.nameЗбірник матеріалів 97 – ї підсумкової наукової конференції професорсько-викладацького персоналу вищого державного навчального закладу України «Буковинський державний медичний університет»uk_UA
Розташовується у зібраннях:Секція 8. Гігієна середовища і вивчення нових антимікробних речовин в експерименті і клініці

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Vlasyk L.I. ta in. Hihiienichna kharakterystyka_ukr_165-166.pdf443.29 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.