Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.bsmu.edu.ua/handle/123456789/22218Full metadata record
| DC Field | Value | Language |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Winkler, I.A. | - |
| dc.coverage.temporal | 12, 14, 19 лютого 2018 року | uk_UA |
| dc.coverage.temporal | 12, 14, 19 лютого 2018 року | uk_UA |
| dc.date.accessioned | 2023-11-23T11:49:32Z | - |
| dc.date.available | 2023-11-23T11:49:32Z | - |
| dc.date.issued | 2018 | - |
| dc.identifier.uri | https://dspace.bsmu.edu.ua/handle/123456789/22218 | - |
| dc.format.extent | с. 1 | uk_UA |
| dc.format.extent | с. 1 | uk_UA |
| dc.language.iso | en | uk_UA |
| dc.publisher | Буковинський державний медичний університет | uk_UA |
| dc.title | A method to determine falsification of the white dry wine with sucrose | uk_UA |
| dc.type | Thesis | uk_UA |
| dc.citation.conference | 99 – та підсумкова наукова конференція професорсько-викладацького персоналу вищого державного навчального закладу України «Буковинський державний медичний університет» | uk_UA |
| dc.citation.conference | 99 – та підсумкова наукова конференція професорсько-викладацького персоналу вищого державного навчального закладу України «Буковинський державний медичний університет» | uk_UA |
| dc.event.place | Чернівці | uk_UA |
| dc.event.place | Чернівці | uk_UA |
| dc.source.name | Збірник матеріалів 99 – ї підсумкової наукової конференції професорсько-викладацького персоналу вищого державного навчального закладу України «Буковинський державний медичний університет» | uk_UA |
| dc.source.name | Збірник матеріалів 99 – ї підсумкової наукової конференції професорсько-викладацького персоналу вищого державного навчального закладу України «Буковинський державний медичний університет» | uk_UA |
| Appears in Collections: | СЕКЦІЯ 5. Актуальні питання експериментальної біохімії | |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Winkler I.A. A method to determine_58.pdf | 1.75 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.