Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://dspace.bsmu.edu.ua/handle/123456789/21800
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorФундюр, Н.М.uk_UA
dc.coverage.temporal11, 13, 18 лютого 2019 рокуuk_UA
dc.date.accessioned2023-11-03T08:31:19Z-
dc.date.available2023-11-03T08:31:19Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.urihttps://dspace.bsmu.edu.ua/handle/123456789/21800-
dc.format.extentс.253uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБуковинський державний медичний університетuk_UA
dc.titleОсобливості споживання студентською молоддю харчових продуктів, що містять кофеїнuk_UA
dc.typeThesisuk_UA
dc.citation.conference100-а підсумкова наукова конференція професорсько-викладацького персоналу Вищого державного навчального закладу України "Буковинський державний медичий університет"uk_UA
dc.event.placeЧернівціuk_UA
dc.source.nameЗбірник матеріалів 100-ї підсумкової наукової конференції професорсько-викладацького персоналу Вищого державного навчального закладу України "Буковинський державний медичий університет"uk_UA
Располагается в коллекциях:СЕКЦІЯ 10. Гігієна середовища і вивчення нових антимікробних речовин в експерименті і клініці

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Fundiur N.M. Osoblyvosti spozhyvannia_ukr_253.pdf177.7 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.