Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.bsmu.edu.ua/handle/123456789/21099
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorМіхєєв, А.О.uk_UA
dc.coverage.temporal06, 08, 13 лютого 2023 р.uk_UA
dc.date.accessioned2023-09-14T13:01:19Z-
dc.date.available2023-09-14T13:01:19Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.isbn978-617-519-019-7-
dc.identifier.urihttps://dspace.bsmu.edu.ua/handle/123456789/21099-
dc.description.abstractЗоонози – це інфекційні захворювання, які мають властивість передаватися людині від тварин, домашніх чи диких. При цьому зоонозними патогенами можуть бути бактерії, віруси або паразити, а також нетрадиційні збудники хвороби, які можуть передаватися людині. Якщо ж урахувати наші тісні зв’язки з сільськогосподарськими, домашніми та дикими тваринами, то зоонози є серйозною проблемою в галузі охорони здоров’я в усьому світі. Вони можуть не лише призводити до проблем із виробництвом продукції тваринного походження, призначеної для вживання в їжу, а й впливати на стан торгівлі такою продукцією та її безпечного споживання. Ступінь тяжкості симптомів захворювання у людей може варіюватися від легких симптомів до станів, що загрожують життю. Щороку мільйони людей хворіють на харчові зоонози.uk_UA
dc.format.extentc.214-215uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБуковинський державний медичний університетuk_UA
dc.titleХарчові зоонозиuk_UA
dc.typeThesisuk_UA
dc.citation.conference104-а науково-практична конференція з міжнародною участю професорсько-викладацького персоналу Буковинського державного медичного університетуuk_UA
dc.event.placeЧернівціuk_UA
dc.source.nameЗбірник матеріалів підсумкової 104-ї науково-практичної конференції з міжнародною участю професорсько-викладацького персоналу Буковинського державного медичного університетуuk_UA
Розташовується у зібраннях:СЕКЦІЯ 10. Гігієна середовища і вивчення нових антимікробних речовин в експерименті і клініці

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Miheeva_214-215.pdf542.41 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.