Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.bsmu.edu.ua/handle/123456789/19547
Назва: Viscosity of aqueous solutions of the dietary mono- and polysaccharides
Автори: Winkler, I.A.
Дата публікації: 2022
Видавництво: БДМУ
Бібліографічний опис: 103-а підсумкова науково-практична конференція з міжнародною участю професорсько-викладацького персоналу Буковинського державного медичного університету
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.bsmu.edu.ua/handle/123456789/19547
Розташовується у зібраннях:СЕКЦІЯ 5. АКТУАЛЬНІ ПИТАННЯ БІОЛОГІЧНОЇ ТА ФАРМАЦЕВТИЧНОЇ ХІМІЇ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
78_Winkler.pdf43.06 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.