Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.bsmu.edu.ua/handle/123456789/16984Full metadata record
| DC Field | Value | Language |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Vlasyk, L.I. | - |
| dc.contributor.author | Fundiur, N.M. | - |
| dc.contributor.author | Grachova, Т.І. | - |
| dc.contributor.author | Korotun, O.P. | - |
| dc.date.accessioned | 2021-06-15T16:32:29Z | - |
| dc.date.available | 2021-06-15T16:32:29Z | - |
| dc.date.issued | 2017 | - |
| dc.identifier.citation | Матеріали 98-ї підсумкової наукової конференції професорсько-викладацького персоналу ВДНЗУ "Буковинський державний медичний університет" | uk_UA |
| dc.identifier.uri | https://dspace.bsmu.edu.ua/handle/123456789/16984 | - |
| dc.language.iso | en | uk_UA |
| dc.publisher | БДМУ | uk_UA |
| dc.title | Hygienic evaluation of fats in the dietary intake of preschool institutions in the town of Chernivtsi | uk_UA |
| dc.type | Thesis | uk_UA |
| Appears in Collections: | СЕКЦІЯ 8. Гігієна середовища і вивчення нових антимікробних речовин в експерименті і клініці | |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| 207_Vlasyk et all.pdf | 1.36 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.