Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.bsmu.edu.ua/handle/123456789/16984
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorVlasyk, L.I.-
dc.contributor.authorFundiur, N.M.-
dc.contributor.authorGrachova, Т.І.-
dc.contributor.authorKorotun, O.P.-
dc.date.accessioned2021-06-15T16:32:29Z-
dc.date.available2021-06-15T16:32:29Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationМатеріали 98-ї підсумкової наукової конференції професорсько-викладацького персоналу ВДНЗУ "Буковинський державний медичний університет"uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.bsmu.edu.ua/handle/123456789/16984-
dc.language.isoenuk_UA
dc.publisherБДМУuk_UA
dc.titleHygienic evaluation of fats in the dietary intake of preschool institutions in the town of Chernivtsiuk_UA
dc.typeThesisuk_UA
Розташовується у зібраннях:СЕКЦІЯ 8. Гігієна середовища і вивчення нових антимікробних речовин в експерименті і клініці

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
207_Vlasyk et all.pdf1.36 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.