Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.bsmu.edu.ua/handle/123456789/16984
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Vlasyk, L.I. | - |
dc.contributor.author | Fundiur, N.M. | - |
dc.contributor.author | Grachova, Т.І. | - |
dc.contributor.author | Korotun, O.P. | - |
dc.date.accessioned | 2021-06-15T16:32:29Z | - |
dc.date.available | 2021-06-15T16:32:29Z | - |
dc.date.issued | 2017 | - |
dc.identifier.citation | Матеріали 98-ї підсумкової наукової конференції професорсько-викладацького персоналу ВДНЗУ "Буковинський державний медичний університет" | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://dspace.bsmu.edu.ua/handle/123456789/16984 | - |
dc.language.iso | en | uk_UA |
dc.publisher | БДМУ | uk_UA |
dc.title | Hygienic evaluation of fats in the dietary intake of preschool institutions in the town of Chernivtsi | uk_UA |
dc.type | Thesis | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | СЕКЦІЯ 8. Гігієна середовища і вивчення нових антимікробних речовин в експерименті і клініці |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
207_Vlasyk et all.pdf | 1.36 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.