Please use this identifier to cite or link to this item:
                
    
    https://dspace.bsmu.edu.ua/handle/123456789/15369Full metadata record
| DC Field | Value | Language | 
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Кметь, Тарас Ігорович | - | 
| dc.date.accessioned | 2020-01-17T08:11:24Z | - | 
| dc.date.available | 2020-01-17T08:11:24Z | - | 
| dc.date.issued | 2018 | - | 
| dc.identifier.other | УДК: 613.63:577.21(048.8) | - | 
| dc.identifier.uri | https://dspace.bsmu.edu.ua/handle/123456789/15369 | - | 
| dc.description.abstract | Проведений аналіз даних дозволив узагальнити існуючі погляди на необхідність диференційованого підходу до визначення небезпеки дії шкідливих факторів на осіб різних вікових груп. Тестування активності N-ацетилтрансферази можна рекомендувати з метою гігієнічної діагностики шкідливого впливу ксенобіотиків, що в подальшому дасть можливість індивідуалізувати профілактичні заходи, сформувати групи ризику, розробити підходи до профвідбору для різних галузей виробництва. | ru_RU | 
| dc.language.iso | other | ru_RU | 
| dc.publisher | Буковинський медичний вісник | ru_RU | 
| dc.subject | N-ацетилтрансфераза | ru_RU | 
| dc.subject | фенотип | ru_RU | 
| dc.subject | «швидкий» ацетилятор | ru_RU | 
| dc.subject | «повільний» ацетилятор | ru_RU | 
| dc.subject | N-ацетилтрансфераза | ru_RU | 
| dc.subject | фенотип | ru_RU | 
| dc.subject | «быстрый» ацетилятор | ru_RU | 
| dc.subject | «медленный» ацетилятор | ru_RU | 
| dc.subject | N-acetyltransferase | ru_RU | 
| dc.subject | phenotype | ru_RU | 
| dc.subject | "rapid" acetylator | ru_RU | 
| dc.subject | "slow" acetylator | ru_RU | 
| dc.title | Гігієнічне значення фенотипу ацетилювання як ендогенного маркера схильності до шкідливого впливу ксенобіотиків | ru_RU | 
| dc.type | Article | ru_RU | 
| Appears in Collections: | Статті. Кафедра гігієни та екології | |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| БМВ 3 2018.pdf | 350.76 kB | Adobe PDF | View/Open | 
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.