Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.bsmu.edu.ua/handle/123456789/1452
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorAndriychuk, N.Y.en
dc.contributor.authorVlasyk, A.en
dc.contributor.authorHalvawala, Y.en
dc.date.accessioned2012-06-04T19:34:08Z
dc.date.available2012-06-04T19:34:08Z
dc.date.issued2012-04-03
dc.identifier.otherUDK: 613.288
dc.identifier.urihttps://dspace.bsmu.edu.ua/handle/123456789/1452
dc.description.sponsorshipDepartment of hygiene and ecologyru_RU
dc.language.isoenru_RU
dc.publisherБуковинський державний медичний університетru_RU
dc.titleHygienic characteristics of simple carbohydrates in food rations at children educational establishments of Chernivtsiru_RU
dc.typeThesisru_RU
Розташовується у зібраннях:Тези

Файли цього матеріалу:
Немає файлів, що асоціюються з цим матеріалом.


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.