Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.bsmu.edu.ua/handle/123456789/12350
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorВолошин, Олександр Іванович-
dc.contributor.authorБойчук, Тарас Миколайович-
dc.contributor.authorВолошина, Лариса Олександрівна-
dc.date.accessioned2017-05-18T12:43:28Z-
dc.date.available2017-05-18T12:43:28Z-
dc.date.issued2017-04-21-
dc.identifier.isbn978-617-673-446-8-
dc.identifier.otherУДК 618.2 (075.8)-
dc.identifier.otherББК 53.51P2-
dc.identifier.otherБ 62-
dc.identifier.urihttps://dspace.bsmu.edu.ua/handle/123456789/12350-
dc.description.abstractСпричинені життєдіяльністю людини екологічні зміни, техногенне забруднення довкілля, постійний психологічний стрес, зумовлений життєвими негараздами, вплив шкідливих чинників хімічної, фізичної та біологічної природи негативно впливають на організм людини, призводять до зміни функціонування багатьох органів, систем організму та численних хвороб. Частковий позитивний вплив на їх нормалізацію можна досягти змінивши харчування, споживаючи продукти спеціального або функціонального призначення. Одними з таких є кверцетин-вмісні фрукти, овочі, ягоди, лікарські рослини.ru_RU
dc.description.sponsorshipКафедра пропедевтики внутрішніх хворобru_RU
dc.language.isootherru_RU
dc.publisherСучасні аспекти збереження здоров’я людини: збірник праць Х міжнародної міждисциплінарної наук.-практ. конф./ За ред. проф. Т.М. Ганича. – Ужгород : 2017. – 398 с.ru_RU
dc.subjectкверцетинru_RU
dc.subjectкверцетинru_RU
dc.subjectquercetinru_RU
dc.subjectnutrutionru_RU
dc.subjectпитаниеru_RU
dc.subjectхарчуванняru_RU
dc.titleРОСЛИНИ, ОВОЧІ ТА ФРУКТИ З ПІДВИЩЕНИМ ВМІСТОМ КВЕРЦЕТИНУ ЯК ЗАСОБИ ПРОФІЛАКТИКИ ЗАХВОРЮВАНЬ ЛЮДИНИru_RU
dc.typeArticleru_RU
Appears in Collections:Статті. Кафедра пропедевтики внутрішніх хвороб

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Волошин2.pdf5.5 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.