Please use this identifier to cite or link to this item:
                
    
    https://dspace.bsmu.edu.ua/handle/123456789/12064| Title: | Раціональні аспекти нетрадиційного харчування як елементи дієтотерапії | 
| Authors: | Кушнір, О.В. Фундюр, Н.М. Грачова, Т.І.  | 
| Issue Date: | 2016 | 
| Publisher: | Тези доповідей "Екологічний стан і здоров'я жителів міських екосистем. Горбуновські читання", м.Чернівці, 5-6 травня 2016 р. | 
| Abstract: | The varieties of unconventional feed are analysed from position of nutrition hygiene and possibility of their use in a dietotherapy. The rational aspects of vegetarian feeding, separate feed, raw feeding, feed in the system of studies of yogis can be used in a dietotherapy taking into account age, sex, general of health and features of metabolic violations. | 
| URI: | https://dspace.bsmu.edu.ua/handle/123456789/12064 | 
| Appears in Collections: | 1 Горбуновські читання "Екологічний стан і здоров'я жителів міських екосистем. Горбуновські читання", м.Чернівці, 5-6 травня 2016 р. | 
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.
        