Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://dspace.bsmu.edu.ua/handle/123456789/11985
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorБліндер, О.О.-
dc.contributor.authorТарасенко, Г.П.-
dc.contributor.authorБліндер, О.В.-
dc.contributor.authorХрикова, Л.В.-
dc.contributor.authorКараван, Ю.В.-
dc.date.accessioned2017-01-17T09:59:55Z-
dc.date.available2017-01-17T09:59:55Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.urihttps://dspace.bsmu.edu.ua/handle/123456789/11985-
dc.description.abstractThe importance of hygienic regulation of pollutants in food and feed and the maximum permitted levels of mycotoxins in cereals are discussed. Methods of determination of mycotoxins are compared.ru_RU
dc.language.isootherru_RU
dc.publisherТези доповідей "Екологічний стан і здоров'я жителів міських екосистем. Горбуновські читання", м.Чернівці, 5-6 травня 2016 р.ru_RU
dc.titleДо питання регламентації та виявлення мікотоксинів у зернових кормахru_RU
dc.typeArticleru_RU
Располагается в коллекциях:1 Горбуновські читання "Екологічний стан і здоров'я жителів міських екосистем. Горбуновські читання", м.Чернівці, 5-6 травня 2016 р.

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Т539.pdf265.6 kBAdobe PDFЭскиз
Просмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.