Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://dspace.bsmu.edu.ua/handle/123456789/10524
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorГеруш, І.В.uk_UA
dc.contributor.authorЯремій, І.М.uk_UA
dc.contributor.authorГригор'єва, Н.П.uk_UA
dc.contributor.authorМещишен, І.Ф.uk_UA
dc.coverage.temporal20 квітня 2012 рокуuk_UA
dc.date.accessioned2016-03-30T06:19:23Z
dc.date.available2016-03-30T06:19:23Z
dc.date.issued2012
dc.identifier.isbn978-966-697-443-7
dc.identifier.urihttps://dspace.bsmu.edu.ua/handle/123456789/10524
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherБДМУuk_UA
dc.titleВплив ехінацеї пурпурової та етонію на оксидантно-антиоксидантний статус шлунка при експериментальній гастродуоденальній патологіїuk_UA
dc.typeThesisuk_UA
dc.citation.conference3-й Науковий симпозіум "Анатомо-хірургічні аспекти дитячої гастроентерології"uk_UA
dc.citation.spage102
dc.citation.epage103
dc.event.placeЧернівціuk_UA
dc.source.nameМатеріали 3-го Наукового симпозіуму "Анатомо-хірургічні аспекти дитячої гастроентерології"uk_UA
Располагается в коллекциях:3. Досягнення клінічної та експериментальної медицини

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Т284.pdf237.65 kBAdobe PDFЭскиз
Просмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.