Интеллектуальные Фонды БГМУ

Протимікробні засоби в продуктах харчування – нова загроза формуванню антибіотикорезистентності мікроорганізмів

Показать сокращенную информацию

dc.contributor.author Патрабой, В.В.
dc.contributor.author Ротар, Д.В.
dc.date.accessioned 2015-10-15T09:59:49Z
dc.date.available 2015-10-15T09:59:49Z
dc.date.issued 2014
dc.identifier.citation БДМУ ru_RU
dc.identifier.uri http://dspace.bsmu.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/9530
dc.description.abstract У статті обговорені основні напрямки використання протимікробних засобів у харчовій промисловості та наслідки формування антибіотикорезистентного резервуару мікроорганізмів для системи охорони здоров я. Основний наголос зроблений на відмінностях у контролі за використанням антибіотиків у тваринництві в Європейському Союзі, США та Україні, а також якістю інформування служб охорони здоров я про виявлення резистентних штамів мікрорганізмів. ru_RU
dc.publisher Буковинський медичний вісник. - 2014.- Т. 18. - № 4 (72) ru_RU
dc.subject продукти харчування ru_RU
dc.subject протимікробні засоби ru_RU
dc.subject мікроорганізми ru_RU
dc.subject антибіотикорезистентність ru_RU
dc.title Протимікробні засоби в продуктах харчування – нова загроза формуванню антибіотикорезистентності мікроорганізмів ru_RU


Файлы в этом документе

Данный элемент включен в следующие коллекции

Показать сокращенную информацию

Поиск в DSpace


Расширенный поиск

Просмотр

Моя учетная запись