Інтелектуальні Фонди БДМУ

Вплив настоянки перстачу прямостоячого на деякі показники оксидантного та антиоксидантного стану печінки щурів

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Тефтюєва, Наталія Борисівна
dc.contributor.author Григор'єва, Надія Пилипівна
dc.date.accessioned 2015-07-07T13:28:41Z
dc.date.available 2015-07-07T13:28:41Z
dc.date.issued 2001
dc.identifier.other УДК 612.35:599.323.4]-019:582.71
dc.identifier.uri http://dspace.bsmu.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/9206
dc.description.abstract Досліджено дію різних доз настоянки перстачу прямостоячого на вміст малонового альдегіду, відновленого глутатіону, активність каталази та глутатіон-S-трансферази в печінці білих щурів за умов фізіологічної норми. Виявлено антиоксидантний ефект вже після одноразового введення настоянки перстачу в дозах 0,1 мл та 0,2 мл на 100 г маси щура. ru_RU
dc.language.iso other ru_RU
dc.publisher Буковинський медичний вісник ru_RU
dc.subject настоянка перстачу ru_RU
dc.subject відновлений глутатіон ru_RU
dc.subject малоновий альдегід ru_RU
dc.subject каталаза ru_RU
dc.subject глутатіон-S-трансфераза ru_RU
dc.subject настойка лапчатки ru_RU
dc.subject восстановленный глутатион ru_RU
dc.subject малоновый альдегид ru_RU
dc.subject каталаза ru_RU
dc.subject глутатион-S-трансфераза ru_RU
dc.subject Poteutiila erеcta tincture ru_RU
dc.subject reduced glutathione ru_RU
dc.subject malon aldehyde ru_RU
dc.subject catalase ru_RU
dc.subject glutathione-S-transferase ru_RU
dc.title Вплив настоянки перстачу прямостоячого на деякі показники оксидантного та антиоксидантного стану печінки щурів ru_RU
dc.type Article ru_RU


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу