Інтелектуальні Фонди БДМУ

Вплив настоянки перстачу прямостоячого на окиснювальну модифікацію білків та вміст молекул середньої маси у плазмі крові щурів за умов експериментального ерозивно-виразкового ураження гастродуоденальної зони

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Глубоченко, Олена Володимирівна
dc.contributor.author Мещишен, Іван Федорович
dc.date.accessioned 2015-06-08T09:52:30Z
dc.date.available 2015-06-08T09:52:30Z
dc.date.issued 2001
dc.identifier.other УДК 616.33/.342-002.44:577.1]-085.322:582.71]-19
dc.identifier.uri http://dspace.bsmu.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/8988
dc.description.abstract Изучено влияние настойки лапчатки прямостоячей на окислительную модификацию белков и уровень молекул средней массы в крови крыс при условии експериментального эрозивно-язвенного поражения гастродуоденальной зоны. Доказано, что настойка лапчатки прямостоячей на протяжении 14 дней предупреждает повышение уровня окислительной модификации белков и способствует нормализации содержания молекул средней массы. ru_RU
dc.language.iso other ru_RU
dc.publisher Експериментальна та клінічна фізіологія і біохімія ru_RU
dc.title Вплив настоянки перстачу прямостоячого на окиснювальну модифікацію білків та вміст молекул середньої маси у плазмі крові щурів за умов експериментального ерозивно-виразкового ураження гастродуоденальної зони ru_RU
dc.type Article ru_RU


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу