Інтелектуальні Фонди БДМУ

Вплив спиртової настойки ехінацеї пурпурової на стан оксидантної та антиоксидантної систем

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Геруш, І.В.
dc.contributor.author Мещишен, І.Ф.
dc.date.accessioned 2014-02-17T08:20:45Z
dc.date.available 2014-02-17T08:20:45Z
dc.date.issued 1999
dc.identifier.uri http://dspace.bsmu.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/6996
dc.description.abstract Вивчений вплив спиртової настоянки ехінацеї пурпурової на вміст молекулярних продуктів ПОЛ, активність каталази І СОД у крові та печінці експерементальних тварин. Показано, що препарат має виражені антиоксидантні властивості, пригнічує процеси ПОЛ і стимулює активність основних антиоксидантних ферментів. ru_RU
dc.description.sponsorship Буковинська державна медична академія ru_RU
dc.language.iso other ru_RU
dc.publisher Вісник фармації ru_RU
dc.relation.ispartofseries УДК;615.272-085.322:582.2
dc.title Вплив спиртової настойки ехінацеї пурпурової на стан оксидантної та антиоксидантної систем ru_RU
dc.type Other ru_RU


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу