Інтелектуальні Фонди БДМУ

Удосконалення лікування хворих на харчові токсикоінфекції на сучасному етапі

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Богачик, Н.А.
dc.contributor.author Сидорчук, Анюта Степанівна
dc.contributor.author Венгловська, Я.В.
dc.contributor.author Миндреску, В.Б.
dc.contributor.author Грубляк, Л.В.
dc.date.accessioned 2013-05-23T07:55:51Z
dc.date.available 2013-05-23T07:55:51Z
dc.date.issued 2012
dc.identifier.uri http://dspace.bsmu.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/6569
dc.description.abstract Клініко-мікробіологічно обстежені хворі на харчові токсикоінфекції, що етіологічно викликані умовно-патогенними мікроорганізмами (S. aureus, Citrobaсter, Proteus vulgaris, Ps. aeruginosae). Проаналізовано клініко-мікробіологічні аспекти перебігу харчових токсикоінфекцій. Встановлено, що застосування біолакту на тлі загальноприйнятої схеми терапії ХТІ (антимікробні, ентеросорбенти, сольові розчини) сприяє елімінації вищевказаних умовно-патогенних бактерій та корекції дисбіотичних порушень кишечнику. ru_RU
dc.language.iso other ru_RU
dc.publisher Проблеми військової охорони здоров’я : збірник наукових праць Української військово-медичної академії. – Вип. 35. – К., 2012. – 349 с. ru_RU
dc.relation.ispartofseries ;с. 33-36
dc.subject харчова токсикоінфекція, ru_RU
dc.subject умовно-патогенна мікрофлора ru_RU
dc.subject дисбіоз ru_RU
dc.subject лікування ru_RU
dc.subject біолакт ru_RU
dc.title Удосконалення лікування хворих на харчові токсикоінфекції на сучасному етапі ru_RU
dc.type Article ru_RU


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу