Показать сокращенную информацию
dc.contributor.author | Петринич, Володимир Володимирович | |
dc.date.accessioned | 2012-12-10T17:48:21Z | |
dc.date.available | 2012-12-10T17:48:21Z | |
dc.date.issued | 2012 | |
dc.identifier.issn | УДК 616.15+616.36]-06:616-099:546.711-019 | |
dc.identifier.uri | http://dspace.bsmu.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/4519 | |
dc.description.abstract | Вивчено показники пероксидного окиснення ліпідів (ПОЛ), антиоксидантного захисту (АОЗ) й окиснювальної модифікації білків (ОМБ) в крові та печінці в статевозрілих щурів за умов підгострого впливу марганцю хлориду з урахуванням типу ацетилювання та дози уведення. Встановлено, що більш виразні зміни ПОЛ, АОЗ та ОМБ у крові та печінці щурів при уведенні порогових та надпорогових доз марганцю хлориду спостерігаються у тварин із „швидким” типом ацетилювання. | ru_RU |
dc.description.sponsorship | Кафедра анестезіології та реаніматології | ru_RU |
dc.language.iso | other | ru_RU |
dc.subject | ацетилювання | ru_RU |
dc.subject | марганцю хлорид | ru_RU |
dc.subject | окиснювальна модифікація білків | ru_RU |
dc.subject | пероксидне окиснення ліпідів | ru_RU |
dc.subject | антиоксидантний захист | ru_RU |
dc.title | Особливості змін пероксидного окиснення ліпідів та окисної модифікації білків у крові та печінці в статевозрілих щурів із різним типом ацетилювання при інтоксикації марганцю хлоридом | ru_RU |
dc.type | Article | ru_RU |