Интеллектуальные Фонды БГМУ

Особливості змін пероксидного окиснення ліпідів та окисної модифікації білків у крові та печінці в статевозрілих щурів із різним типом ацетилювання при інтоксикації марганцю хлоридом

Показать сокращенную информацию

dc.contributor.author Петринич, Володимир Володимирович
dc.date.accessioned 2012-12-10T17:48:21Z
dc.date.available 2012-12-10T17:48:21Z
dc.date.issued 2012
dc.identifier.issn УДК 616.15+616.36]-06:616-099:546.711-019
dc.identifier.uri http://dspace.bsmu.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/4519
dc.description.abstract Вивчено показники пероксидного окиснення ліпідів (ПОЛ), антиоксидантного захисту (АОЗ) й окиснювальної модифікації білків (ОМБ) в крові та печінці в статевозрілих щурів за умов підгострого впливу марганцю хлориду з урахуванням типу ацетилювання та дози уведення. Встановлено, що більш виразні зміни ПОЛ, АОЗ та ОМБ у крові та печінці щурів при уведенні порогових та надпорогових доз марганцю хлориду спостерігаються у тварин із „швидким” типом ацетилювання. ru_RU
dc.description.sponsorship Кафедра анестезіології та реаніматології ru_RU
dc.language.iso other ru_RU
dc.subject ацетилювання ru_RU
dc.subject марганцю хлорид ru_RU
dc.subject окиснювальна модифікація білків ru_RU
dc.subject пероксидне окиснення ліпідів ru_RU
dc.subject антиоксидантний захист ru_RU
dc.title Особливості змін пероксидного окиснення ліпідів та окисної модифікації білків у крові та печінці в статевозрілих щурів із різним типом ацетилювання при інтоксикації марганцю хлоридом ru_RU
dc.type Article ru_RU


Файлы в этом документе

Данный элемент включен в следующие коллекции

Показать сокращенную информацию

Поиск в DSpace


Расширенный поиск

Просмотр

Моя учетная запись