dc.contributor.author |
Петринич, Володимир Володимирович |
|
dc.date.accessioned |
2012-12-10T17:48:21Z |
|
dc.date.available |
2012-12-10T17:48:21Z |
|
dc.date.issued |
2012 |
|
dc.identifier.issn |
УДК 616.15+616.36]-06:616-099:546.711-019 |
|
dc.identifier.uri |
http://dspace.bsmu.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/4519 |
|
dc.description.abstract |
Вивчено показники пероксидного окиснення ліпідів (ПОЛ), антиоксидантного захисту (АОЗ) й окиснювальної модифікації білків (ОМБ) в крові та печінці в статевозрілих щурів за умов підгострого впливу марганцю хлориду з урахуванням
типу ацетилювання та дози уведення. Встановлено, що більш виразні зміни ПОЛ, АОЗ та ОМБ у крові та печінці щурів при уведенні порогових та надпорогових доз марганцю хлориду спостерігаються у тварин із „швидким” типом ацетилювання. |
ru_RU |
dc.description.sponsorship |
Кафедра анестезіології та реаніматології |
ru_RU |
dc.language.iso |
other |
ru_RU |
dc.subject |
ацетилювання |
ru_RU |
dc.subject |
марганцю хлорид |
ru_RU |
dc.subject |
окиснювальна модифікація білків |
ru_RU |
dc.subject |
пероксидне окиснення ліпідів |
ru_RU |
dc.subject |
антиоксидантний захист |
ru_RU |
dc.title |
Особливості змін пероксидного окиснення ліпідів та окисної модифікації білків у крові та печінці в статевозрілих щурів із різним типом ацетилювання при інтоксикації марганцю хлоридом |
ru_RU |
dc.type |
Article |
ru_RU |