Інтелектуальні Фонди БДМУ

Гігієнічна характеристика збалансованості жирової складової раціонів харчування дітей дошкільного віку в дитячих навчальних закладах м. Чернівці

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Власик, Л.І.
dc.contributor.author Фундюр, Наталія Миколаївна
dc.contributor.author Кушнір, Оксана Василівна
dc.contributor.author Кметь, Тарас Ігорович
dc.contributor.author Візнюк, І.Д.
dc.date.accessioned 2012-11-05T20:55:29Z
dc.date.available 2012-11-05T20:55:29Z
dc.date.issued 2012
dc.identifier.uri http://dspace.bsmu.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/3617
dc.language.iso other ru_RU
dc.publisher Матеріали 93-ї підсумкової наукової конференції професорсько-викладацького персоналу Буковинського державного медичного університету. - Чернівці. - 2012. ru_RU
dc.title Гігієнічна характеристика збалансованості жирової складової раціонів харчування дітей дошкільного віку в дитячих навчальних закладах м. Чернівці ru_RU
dc.type Thesis ru_RU


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу