Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Власик, Леонід Іванович | |
dc.contributor.author | Фундюр, Наталія Миколаївна | |
dc.contributor.author | Грачова, Тамара Іванівна | |
dc.contributor.author | Жуковський, Олег Михайлович | |
dc.contributor.author | Кушнір, Оксана Василівна | |
dc.contributor.author | Іфтода, Оксана Миколаївна | |
dc.date.accessioned | 2012-11-01T14:13:24Z | |
dc.date.available | 2012-11-01T14:13:24Z | |
dc.date.issued | 2011-12 | |
dc.identifier.uri | http://dspace.bsmu.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/3517 | |
dc.language.iso | other | ru_RU |
dc.publisher | Сучасні проблеми токсикології. - №5. - 2011. - С. 175-176 | ru_RU |
dc.title | Гігієнічна характеристика збалансованості жирової частини раціонів харчування дітей дошкільного віку в дитячих навчальних закладах м.Чернівці | ru_RU |
dc.type | Thesis | ru_RU |