Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Перепелиця, О.О. | |
dc.coverage.temporal | 05, 07, 12 лютого 2024 р. | uk |
dc.date.accessioned | 2024-03-25T10:37:39Z | |
dc.date.available | 2024-03-25T10:37:39Z | |
dc.date.issued | 2024 | |
dc.identifier.isbn | 978-617-519-077-7 | |
dc.identifier.uri | http://dspace.bsmu.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/24451 | |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.publisher | Буковинський державний медичний університет | uk_UA |
dc.title | Оцінка вмісту цинку в харчових раціонах першокурсників | uk_UA |
dc.type | Thesis | uk_UA |
dc.citation.conference | 105-а підсумкова науково-практична конференція з міжнародною участю професорсько-викладацького персоналу Буковинського державного медичного університету, присвячена 80-річчю БДМУ | uk |
dc.event.place | Чернівці | uk |