Інтелектуальні Фонди БДМУ
Оцінка вмісту цинку в харчових раціонах першокурсників
Ввійти
English
українська
русский
Головна сторінка DSpace
→
Збірники наукових та навчально-методичних форумів
→
Наукові конференції професорсько-викладацького персоналу БДМУ
→
105-а підсумкова науково-практична конференція з міжнародною участю професорсько-викладацького персоналу Буковинського державного медичного університету присвячена 80-річчю БДМУ
→
СЕКЦІЯ 5. Актуальні питання біологічної та фармацевтичної хімії
→
Перегляд матеріалів
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Оцінка вмісту цинку в харчових раціонах першокурсників
Перепелиця, О.О.
URI:
http://dspace.bsmu.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/24451
Дата:
2024
Показати повний опис матеріалу
Долучені файли
Name:
Perepelytsia O.O. ...
Розмір:
241.0Kb
Формат:
PDF
Переглянути
Даний матеріал зустрічається у наступних фондах
СЕКЦІЯ 5. Актуальні питання біологічної та фармацевтичної хімії
[22]
Пошук
Пошук
По цій колекції
Розширений пошук
Перегляд
Всі матеріали
Фонди та колекції
За датою публикації
Автори
Заголовки
Теми
Колекція
За датою публикації
Автори
Заголовки
Теми
Мій профіль
Ввійти
Зареєструватися